Followers ...Thank you very much :)

Terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog saya. sila tinggalkan jejak anda untuk memudahkan saya berkunjung ke blog anda pula :) . Blog ini tujuan utamanya untuk mempromosikan kek-kek buatan tanganku sendiri :),berkongsi cerita dan juga resepi-resepi kegemaranku.

Kepada yang ingin membuat tempahan sila hubungi nombor berikut 0149523772 . Tempahan hendaklah dibuat sekurang-kurangnya 2hari sebelum tarikh penghantaran atau ambil.

KEK COKLAT MOIST RM1.50 SEPOTONG ADA DI SINI

UMS Kolej Kediaman E (Gerai Selera Desa)
UMS Kolej Kediaman E (Koperasi ACME)

Monday, October 11, 2010

My Little Princess Birthday On Ten Ten Ten :)

Assalamualaikum pada 10/10/10 merupakan harijadi anakku Airen yang ke 5 tahun. Majlis Harijadi untuk airen dibuat secara kecil2an sahaja jemputan yg hadir semuanya saudara mara terdekat. Menu pada hari tersebut ikan bakar,ayam opor,sayur timun berduri masak lemak dan kelopis berserta kuah kacang. kalau sudah majlis harijadi tu selalunya mesti ada kek kan..kan..kan.. so oleh sebab ibunya seorang pembuat kek, pada hari tersebut ku sediakan 3biji kek untuk airen ..nampak membazir kan..kan..kan.. tapi semua kek hampir habis dimakan. kek yg ndak(tidak) habis tu merupakan kek barbie doll pertamaku, aku buat atas permintaan mendesak dari anaku..mau juga bilangnya(katanya) :)..aku pun buat lah juga kek barbie doll tu.klu sudah buat kek last minute tu ..resultnya pun last minute jugalah...Alhamdullilah majlis berjalan dengan lancar :) walaupun kek2 tu buat last minute suda..
Dari kiri kek barbie doll,fruit cocktail dan kek coklat kegemaran ramai :)

My lil princess

Fruit Cocktail Cake
My 1st Barbie Doll Cake
my lil princess and her cakes


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...