Followers ...Thank you very much :)

Terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog saya. sila tinggalkan jejak anda untuk memudahkan saya berkunjung ke blog anda pula :) . Blog ini tujuan utamanya untuk mempromosikan kek-kek buatan tanganku sendiri :),berkongsi cerita dan juga resepi-resepi kegemaranku.

Kepada yang ingin membuat tempahan sila hubungi nombor berikut 0149523772 . Tempahan hendaklah dibuat sekurang-kurangnya 2hari sebelum tarikh penghantaran atau ambil.

KEK COKLAT MOIST RM1.50 SEPOTONG ADA DI SINI

UMS Kolej Kediaman E (Gerai Selera Desa)
UMS Kolej Kediaman E (Koperasi ACME)

Thursday, September 2, 2010

Buttercream Cake

Kualiti gambar kek ini sangatlah tidak memuaskan ...tapiiii.. kualiti kek nya insyAllah sangat memuaskan hati :) ...aku bukanlah seorang photographer yang baik dan semua gambar2 kek dalam ni diambil dengan hanya menggunakan camera handphone sony ericsson ku ..kesian :(.. insyAllah klu ada rezeki lebih akan ku beli juga camera yg dari jauh lagi bole zoom cantik2 gambar2 kek ku :)

Untuk kek buttercream ni aku charge RM40 sahaja. Berat kek ni 1kg lebih ..kek ini berperisa strawberry dibuat khas untuk anakku sebagai buah tangannya untuk dibawa ke ulangtahun tadika sayangku yg ke 10 kalau tak silap.. fikir punya fikir mau bagi apa ..last2 bagi kek juga.. :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...